Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!
Monday, February 13, 2012 • 1:17 AM • 0 Famous

#Klik baner untuk join ,, 


Comel kan banner dya ? GIF kan ?



First Giveaway by Ila and Ninie (Anis Marcella)
Sunday, February 12, 2012 • 2:14 AM • 0 Famous

#Klik banner untuk join 


Tag : Najwa . Nurin

1st giveaway By Atirah Hayati
Thursday, February 9, 2012 • 8:01 PM • 0 Famous

Hey , comel kan banner giveaway ni kan ?

Nak jugak ? Klik ni 

Bubye 

Sy nak tag 
- Najwa 
-Izzah

Sambutan Maulidur Rasul Skjb :)
• 7:43 PM • 0 Famous
Assalamualaikum

\Bismilahiahmanirahim/ Apa khabar ? Tadi ada uzma update blog uzma pasal pasword blog uzma tak ingat kan ? Tapi dalam uzma bersedih ni , kelmarin sekolah uzma atau Sk Jambu Bongkok ada mengadakan Sambutan Maulidur Rasul . Berarak woo !   Hahah , Memang berarak pon , tapi dekat je ! Tak best ! , tak best pon beluh bertitik-titik ! Haha , nak tengok tak gambar sempena tu ? nak tak ? Jawab dulu !   Uzma ngan Najwa ada bawak camera ! T__T . So , kelmarin kite semua ni bergedik la depan camera . Sampai habes bateri ! O.o. Scroll bawah lagi untuk tgok gambar !
-
-
-
-
-
-
-
-
Scroll Bawah lagi !! 


-
-
-
Taraa !

*Masa ni sebelum naik kat surau dengar ceramah .


Ni masa kat surau , uzma ngan najwa, Uzma pakai baju maroon tuh


Gambar Ni uzma dah edit . ni gambar uzma sendiri la , Tak cantik !

Ni gambar Nisya and Aina , Dya 2 orang ni kuat bergambor !


Cukup lah eh buat entry kali ni ! Dah penat nak tgok TV Layan Cinta Fitri Plak !! Bubye 


Sedihh :(
• 7:18 PM • 0 Famous
Assalamualaikum ,

\Bismilahirahmanirahim/  Ape khabar semua ? Saya di si ni sihat . Tapi mood saya x berapa sihat . Nak nanges ni . Tau tak kenapa ? Perkara yg sangat menyedihkan tentang blog saya yg kedua . Saya x ingat pasword blog saya yg pertama ! . Sebab tu saya guna blog ni ! Alaaa . Please sape yg tau cara nak dapat kan kembali pasword tu , ! tolonggggg ! Walaupun blog ni dah lama dibuka , tapi ni baru entry pertama!

Bubye , Setakat ini dulu entry saya  yg pertama ,
*saya tahu entry ni pendek !

        Tolongg saya !!



Like and Dislikes

Put your like and dislike here !

Stuff

put your friend's link or tuto etc here.
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES
LINKIES



Chat-With-Me

Put shoutmix or cbox code here.

Big Thank To:

Inspiration: Dorkistic Design
Template Made by : Muazz Adli
Header: Muazz Adli